Ugrás a fő tartalomra

Robbantással fenyegetőzött egy erzsébetvárosi bankban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy budapesti férfivel szemben, aki a gyanú szerint 2021. augusztus 31-én 8 óra 10 perc körül egy erzsébetvárosi bankban pénzt akart felvenni a számlájáról. Mivel az egyenlegén nem volt annyi pénz, a kérését az ügyintéző nem tudta teljesíteni, erre a férfi a bank felrobbantásával fenyegette meg az ott tartózkodókat, majd távozott.

A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanez a férfi 15 óra 10 perc körül visszament a bankfiókba, ahol ismét több pénzt akart felvenni, mint amennyije volt, majd  az újabb elutasítás miatt másodszor is robbantással fenyegetett. A távozni készülő 28 éves fiatalembert a bank biztonsági őre visszatartotta, és átadta a kiérkező járőröknek.

K. Gergelyt a rendőrök a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és bíróság elé állítását tervezik. A gyanúsítottnál semmilyen fegyver vagy robbantásra alkalmas szerkezet nem volt - írja a police.hu. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: