Ugrás a fő tartalomra

Betörők tesztelgetik Angyalföldön, hogy otthon vannak-e a társasházi lakásokban

A XIII. kerületben aggódnak a lakók, mert a betörők tesztelgetik, hogy otthon vannak-e a társasházi lakásokban - állítja a Metropol.

A lapnak feljelentésről nincs tudomása, de a lakók között ez folyamatos beszédtéma a Párkány utcai lépcsőházakban.

Egy asszony panaszkodott, hogy becsöngettek hozzá délután öt körül, de amikor az ajtóhoz ért, már nem volt ott senki. Egy óra múlva az egy rövidke csengetés megismétlődött, de megint csak a csengető hűlt helye fogadta a lakót. Aztán újra megtörtént: a hölgyhöz újra csengettek, megint egy rövidet, de az asszony most pont a bejárati ajtaja előtt állt. Így csengetés után rögtön ki tudott nézni a kémlelőnyíláson és egy ismeretlen, izmos, sötét hajú, fehér pólós férfit látott, aki a csengetés után körbenézett gyorsan a folyosón és lesétált a lépcsőn.

Az asszony azt is kiemelte: a kaputelefonon senki nem csöngetett még ilyen esetek előtt, csak a bejárati ajtajánál. A jelenségre nem csak ő panaszkodott a Párkány utcából, többen ugyanezt élték át a Kartács, a Kassák Lajos és a Népfürdő utcákban is.

Egy férfi arról számolt be, hogy náluk is ezt tették, kamera vette fel az egészet, ahogy végig csengetik a lakásokat, majd amikor senki nem nyitott ajtót, állítólag kirabolták őket.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: