Ugrás a fő tartalomra

Brutális baleset a Hungárián - az egyik sofőrt újra kellett éleszteni

Helyszíni információk szerint egy Volkswagen Transporter kisbusz közlekedett a Thököly út felől, amikor sávot váltott annak érdekében hogy az előtte haladó Peugeot személyautót kikerülje.

Az előzési manőver közben a gépkocsi vezetője rosszul lett. Ennek következtében a Transporter irányíthatatlanná vált, jobbra keresztül vágott a savokon, és fékezés nélkül az út mentén parkoló Skoda Octavia kombi gépkocsi hátuljának csapódott.

A hatalmas erejű ütközés következtében a Skoda felhajtott a járdára, majd egy oszlopnak csapódott.

A becsapódás hatására további három személyautó (egy Peugeot 206, egy Suzuki Swift és egy Toyota Yaris), valamint egy robogó is összetört.

Az egyenlőre tisztázatlan, hogy a Skoda, vagy a Transporter indította el a dominó hatást, melynek során a Peugeot, a Suzuki, a Toyota és a robogó tört össze. Ezek közül a Peugeot tört össze legjobban, ugyanis ő még a saját tengelye körül is megpördült.

A Transporter vezetőjét a helyszínen újra kellett éleszteni, mely sikerrel zárult. A kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította - számolt be a Balesetinfo.

Fotó: Balesetinfo

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy meghibásodott, klíma nélküli vonatban rekedtek az utasok a Keleti pályaudvaron

Azonnali belső vizsgálatot indított a MÁV, mert utasok rekedtek egy meghibásodott, klíma nélküli kocsiban csütörtök este a Keleti pályaudvaron. Az utasok a nagy hőség miatt ablakot törtek ki. A MÁV pénteken közölte: a Zürichbe és Münchenbe közlekedő Wiener Walzer - Kálmán Imre nemzetközi vonaton műszaki hiba és a rendkívüli hőség miatt meghibásodott az energiaellátó berendezés, ezért nem volt áram az egyik kocsiban. A személykocsi helyett az utasok komfortja és biztonsága érdekében a MÁV-START egy tartalék kocsit állított volna be. A kocsik rendezéséhez, a meghibásodott kocsi kihúzásához szükséges tolatási műveletet viszont úgy kezdték meg, hogy utasok maradtak a kocsiban. A klíma hiánya miatt a tárolóvágányon álló kocsiban felmelegedett a levegő, ezért az utasok a személykocsi ablakát betörték, vésznyitóval az ajtókat kinyitották. A kitört ablak miatt rendőrségi helyszínelésre volt szükség, és a vonat csak hajnalban tudott elindulni. Az eset részletes kivizsgálása azonnal megkezdődött

Baleset történt a Ferihegyi reptérre vezető úton

Lezárták az érintett útszakaszt a karambol miatt. Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a XVIII. kerületben, a Ferihegyi reptérre vezető úton, a Csaba utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók a társhatóságokat kérték a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén

Karbantartás miatt változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A közlemény szerint pénteken 17.30-tól hétfő hajnalig és július 9-10-én, szombat-vasárnap a 4-es és a 6-os villamos két szakaszon jár: a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között, valamint 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tér és az Oktogon között. A Boráros tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni, amelyre a Mester utca/Ferenc körút megállónál és a Nyugati pályaudvarnál lehet átszállni. Éjszakánként a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár majd. A villamosok közlekedése a vágányok Blaha Lujza téri karbantartása miatt változik - írták. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: