Ugrás a fő tartalomra

Brutális baleset a Hungárián - az egyik sofőrt újra kellett éleszteni

Helyszíni információk szerint egy Volkswagen Transporter kisbusz közlekedett a Thököly út felől, amikor sávot váltott annak érdekében hogy az előtte haladó Peugeot személyautót kikerülje.

Az előzési manőver közben a gépkocsi vezetője rosszul lett. Ennek következtében a Transporter irányíthatatlanná vált, jobbra keresztül vágott a savokon, és fékezés nélkül az út mentén parkoló Skoda Octavia kombi gépkocsi hátuljának csapódott.

A hatalmas erejű ütközés következtében a Skoda felhajtott a járdára, majd egy oszlopnak csapódott.

A becsapódás hatására további három személyautó (egy Peugeot 206, egy Suzuki Swift és egy Toyota Yaris), valamint egy robogó is összetört.

Az egyenlőre tisztázatlan, hogy a Skoda, vagy a Transporter indította el a dominó hatást, melynek során a Peugeot, a Suzuki, a Toyota és a robogó tört össze. Ezek közül a Peugeot tört össze legjobban, ugyanis ő még a saját tengelye körül is megpördült.

A Transporter vezetőjét a helyszínen újra kellett éleszteni, mely sikerrel zárult. A kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította - számolt be a Balesetinfo.

Fotó: Balesetinfo

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera Budapesten

A Bp-i Autósok Közössége egyik olvasójától kapta azt a felvételt, amit egy kamera rögzített a 3. kerületben, a Bécsi út – Szépvölgyi út kereszteződésében. A videón jól látszik, hogy a gyalogosokra vonatkozó lámpa piros jelzést mutat, a keresztező forgalom pedig zöld jelzést kap. A villamos is szabad utat kap, de a később elgázolt gyalogos még átmegy előtte. Amikor az úttestre ér, egy fehér autó elgázolja, melynek következtében több métert repül a szerencsétlenül járt “A helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállított kórházba.” – tudták meg. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

"Ukrajna ma Orbán Viktor rendszere ellen is harcol" - Szolidaritási tüntetést tartottak a szabad Ukrajnáért Budapesten

Legyen végre vége! címmel a szabad és független Ukrajnáért, a magyar kormány "hintapolitikája" ellen tartottak civil szolidaritási tüntetést szombaton Budapesten. Az Egymillióan a szabad Ukrajnáért civil szervezet által meghirdetett demonstrációt az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Szabad sajtó útján tartották meg, Volodimir Zelenszkij ukrán államfő felhívására - írta az MTI. Juhász Péter, a demonstráció egyik főszervezője hangsúlyozta: miközben a civilek szolidárisak a menekülőkkel és mindent megtettek értük, Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány semmit nem tett. Vagyis a civilek Magyarország szíve, "Orbán viszont nem Magyarország szíve, hanem Magyarország enyves keze és ez az enyves kéz már véres is" - fogalmazott a szónok. Hozzátette: "ezt nem hagyhatjuk, mert a világ azt fogja hinni, hogy mi is ugyanolyanok vagyunk, mint Orbán Viktor". Juhász Péter kevesellte és szégyennek nevezte a tüntetésen résztvevők számát. "Nagyon köszönöm, hogy pr

Kipusztult az összes hal a Városligeti-tóban

Mérgezés történt a városligeti tóban, amely - mivel néhány nappal ezelőtt ide telepítették át a margitszigeti japánkert halait is - két tó halállományát pusztította ki szerdán. Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan és milyen méreg került a vízbe - írta az Euronews. A margitszigeti tavak és az azokat összekötő patak megtisztítása ezekben a hetekben zajlott, és a kertészeknek az egyik legnagyobb kihívás a halak megmentése volt. Mivel a margitszigeti japánkert tórendszerét le kellett engedni a tisztítás idejére, áttelepítették a halakat a városligeti tóba. Szerdán azonban ismeretlen eredetű és összetételű vegyszer került a városligeti tó vizébe, ami kipusztította az összes halat - írták. Hozzátették, hogy néhány teknős túlélte a mérgezést, de egyelőre nem tudni, hogy milyen állapotban vannak - írta az MTI. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: