Ugrás a fő tartalomra

Látogassatok ki ti is a Pizza & Natúrbor Fesztiválra október 14-17 között

"A pizza és a bor párosáról ódákat lehetne zengeni, de a szavak helyett inkább adjuk át magunkat az élménynek és falatozzunk együtt 4 napon keresztül, a Kazinczy utca zöld udvarában" - írták a szervezők

Nemrég debütáló olasz alapanyagokból készülő nápolyi pizzával igazi újdonságként érkezik a Zsiráf Buda. 

A közel-kelet igazi különlegességével, Libanoni pizzával várja a kíváncsiskodókat, a Manouche. A Madre popup pizzás csapata és az Enso fúziós konyhája közös vizekre evez. 

Izgalmas feltétek, különleges ízek húsos és kevésbé húsos verzióban.

Autentikus olasz konyhával, laza, kozmopolita hangulattal, izgalmas stílussal költözik 4 napra a Kazinczy utcába a TG Osteria.

A Panificio il Basilic hagyományos technológiával, kiváló hozzávalókból készíti kemencében sült pizzáit. Hagyományos eljárással, kiváló minőségű magyar lisztből, adalékanyagoktól mentesen, kézzel készülő pizzáikat érdemes lesz megkóstolni.

Mint írták, az étel is úgy az igazi, ha van mit inni mellé: Erős felhozatallal a fesztivál ital felelőse, a Winestore hozza el a jobbnál jobb natúrborokat.

"Találkozzunk a Botellón teraszon és élvezzük ki az ősz utolsó napsugarait, a pizza kemence melegét miközben jobbnál jobb natúrborokat és a város legjobb pizzáit kóstoljuk!" - olvasható a felhívásban

További részletek a rendezvényről ITT találhatók!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: