Ugrás a fő tartalomra

„Segítség, meg fogok halni” - kiabálta a megkéselt fiú a 28-as villamoson

Nem ismerte el a bűnösségét a 28-as villamoson a kutyáját védő férfit meggyilkoló L. János. Titokzatos védekezését a következő tárgyalásra ígérte, volt barátnője viszont a férfi ellen vallott - írta a Bors

Fotó: Bors

Tavaly Sz. Gábor és barátja, L. Márk Gábor kutyusával, Pepsivel szálltak fel este a 28-as villamosra, ahol egy háromtagú társaságba futottak bele. L. János, D. Károly és B. Éva

ELŐSZÖR BELEKÖTÖGETTEK A KÉT FÉRFIBE, AKIKNEK AKKOR FOGYOTT EL A TÜRELMÜK, AMIKOR A JÁRVÁNYHELYZET KÖZEPÉN MINDENKÉPPEN MEG AKARTÁK SIMOGATNI A GÁBOR ÖLÉBEN ÜCSÖRGŐ KUTYUST.

Ekkor Gábor már megkérte őket, hogy menjenek el, de hiába, János kést rántott, és szíven szúrta a férfit, Márkot pedig leütötték. A három támadó ezután elszaladt, hátra sem néztek haldokló áldozatukra, aki utolsó szavaival mentőért könyörgött és az incidens után elszaladt kutyáját kereste. Ezután Éva elrejtette a kést az Orczy téren, amit a zsaruk később egy virágágyásban találtak meg.

Most ők hárman egymástól távol, egymásra sem nézve foglaltak helyet a vádlottak padján, a volt szerelmespár, Éva és János sem szóltak egymáshoz, korábban az asszony el is mondta a Borsnak: már bánja, hogy összeállt a férfivel, és nagyon sajnálja a történteket.

AZ ÜGYÉSZSÉG JÁNOSRA 20, KÁROLYRA 10 ÉV FEGYHÁZAT, MÍG ÉVÁRA 2 ÉVES, 4 ÉVRE FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNT KÉRT, ABBAN AZ ESETBEN, HA LEMONDANAK A TÁRGYALÁSHOZ VALÓ JOGUKHOZ.

Sem a szúrással vádolt János, sem segédje, Károly nem ismerte el a bűnösségét, egyedül Éva vallott be mindent, aki viszont elárulta, hogy János szúrt:

L. JÁNOS EGY ALKALOMMAL MEGSZÚRTA A GYEREKET, AKI FELHÚZTA A PÓLÓJÁT, KIABÁLT, HOGY SEGÍTSÉG, HÍVJANAK MENTŐT, MEG FOGOK HALNI

– mondta Éva.

Az ügyet mégis elkezdték tárgyalni, ugyanis az asszony vallotta: félelemből dugta el a gyilkos kést, így a bíró nem engedte, hogy lemondjon a tárgyalásról.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Horrorisztikus gázolást rögzített egy térfigyelő kamera Budapesten

A Bp-i Autósok Közössége egyik olvasójától kapta azt a felvételt, amit egy kamera rögzített a 3. kerületben, a Bécsi út – Szépvölgyi út kereszteződésében. A videón jól látszik, hogy a gyalogosokra vonatkozó lámpa piros jelzést mutat, a keresztező forgalom pedig zöld jelzést kap. A villamos is szabad utat kap, de a később elgázolt gyalogos még átmegy előtte. Amikor az úttestre ér, egy fehér autó elgázolja, melynek következtében több métert repül a szerencsétlenül járt “A helyszínre riasztott mentőegység egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállított kórházba.” – tudták meg. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

"Ukrajna ma Orbán Viktor rendszere ellen is harcol" - Szolidaritási tüntetést tartottak a szabad Ukrajnáért Budapesten

Legyen végre vége! címmel a szabad és független Ukrajnáért, a magyar kormány "hintapolitikája" ellen tartottak civil szolidaritási tüntetést szombaton Budapesten. Az Egymillióan a szabad Ukrajnáért civil szervezet által meghirdetett demonstrációt az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Szabad sajtó útján tartották meg, Volodimir Zelenszkij ukrán államfő felhívására - írta az MTI. Juhász Péter, a demonstráció egyik főszervezője hangsúlyozta: miközben a civilek szolidárisak a menekülőkkel és mindent megtettek értük, Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány semmit nem tett. Vagyis a civilek Magyarország szíve, "Orbán viszont nem Magyarország szíve, hanem Magyarország enyves keze és ez az enyves kéz már véres is" - fogalmazott a szónok. Hozzátette: "ezt nem hagyhatjuk, mert a világ azt fogja hinni, hogy mi is ugyanolyanok vagyunk, mint Orbán Viktor". Juhász Péter kevesellte és szégyennek nevezte a tüntetésen résztvevők számát. "Nagyon köszönöm, hogy pr

Kipusztult az összes hal a Városligeti-tóban

Mérgezés történt a városligeti tóban, amely - mivel néhány nappal ezelőtt ide telepítették át a margitszigeti japánkert halait is - két tó halállományát pusztította ki szerdán. Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan és milyen méreg került a vízbe - írta az Euronews. A margitszigeti tavak és az azokat összekötő patak megtisztítása ezekben a hetekben zajlott, és a kertészeknek az egyik legnagyobb kihívás a halak megmentése volt. Mivel a margitszigeti japánkert tórendszerét le kellett engedni a tisztítás idejére, áttelepítették a halakat a városligeti tóba. Szerdán azonban ismeretlen eredetű és összetételű vegyszer került a városligeti tó vizébe, ami kipusztította az összes halat - írták. Hozzátették, hogy néhány teknős túlélte a mérgezést, de egyelőre nem tudni, hogy milyen állapotban vannak - írta az MTI. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: