Ugrás a fő tartalomra

Erotikus oldalon osztotta meg női ismerősei képeit egy gyömrői férfi

A monori rendőrök befejezték annak a 27 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint jogosulatlanul töltött fel képeket az internetre öt fiatal nőről.

A gyömrői férfi az egyik közösségi portálon jutott hozzá a lányok fényképeihez. Két áldozat esetében nem csak közzétette a képeket, hanem valótlan erotikus tartalmakkal szerkesztette, úgy osztotta meg az interneten.

A rendőrségre záporozó bejelentések mentén az egyenruhások nyomozást indítottak. Kiderítették, hogy a 27 éves M. Zsolt gyanúsítható a cselekménnyel. A férfit elszámoltatták, mindent elismert. Vallotta, hogy mivel közösségi oldalán sok nő ismerőse van, volt miből válogatnia. A dekoratívabb és mutatósabb képeket leszedte, majd jött az ötlet, megosztja egy erotikus oldalon. Állítása szerint a képek feltöltésével semmi hátsó szándéka nem volt, tettét megbánta - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók nem álltak meg, tovább szélesítették a nyomozást. Az egyik áldozat útján eljutottak a sértett volt barátjához, a 27 éves K. Lászlóhoz is, akit szintén kikérdeztek. A férfi elismerte, hogy a lánnyal történt szakítás után többeknek küldte el a volt barátnőjéről készült intim képeket, a publikálásokban így része volt.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Zsolttal szemben öt rendbeli, K. László ellen egy rendbeli személyes adattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Fotó: Illusztráció

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Egy meghibásodott, klíma nélküli vonatban rekedtek az utasok a Keleti pályaudvaron

Azonnali belső vizsgálatot indított a MÁV, mert utasok rekedtek egy meghibásodott, klíma nélküli kocsiban csütörtök este a Keleti pályaudvaron. Az utasok a nagy hőség miatt ablakot törtek ki. A MÁV pénteken közölte: a Zürichbe és Münchenbe közlekedő Wiener Walzer - Kálmán Imre nemzetközi vonaton műszaki hiba és a rendkívüli hőség miatt meghibásodott az energiaellátó berendezés, ezért nem volt áram az egyik kocsiban. A személykocsi helyett az utasok komfortja és biztonsága érdekében a MÁV-START egy tartalék kocsit állított volna be. A kocsik rendezéséhez, a meghibásodott kocsi kihúzásához szükséges tolatási műveletet viszont úgy kezdték meg, hogy utasok maradtak a kocsiban. A klíma hiánya miatt a tárolóvágányon álló kocsiban felmelegedett a levegő, ezért az utasok a személykocsi ablakát betörték, vésznyitóval az ajtókat kinyitották. A kitört ablak miatt rendőrségi helyszínelésre volt szükség, és a vonat csak hajnalban tudott elindulni. Az eset részletes kivizsgálása azonnal megkezdődött

Baleset történt a Ferihegyi reptérre vezető úton

Lezárták az érintett útszakaszt a karambol miatt. Egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a XVIII. kerületben, a Ferihegyi reptérre vezető úton, a Csaba utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók a társhatóságokat kérték a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén

Karbantartás miatt változik a 4-es és a 6-os villamos közlekedése a következő két hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel. A közlemény szerint pénteken 17.30-tól hétfő hajnalig és július 9-10-én, szombat-vasárnap a 4-es és a 6-os villamos két szakaszon jár: a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között, valamint 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tér és az Oktogon között. A Boráros tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni, amelyre a Mester utca/Ferenc körút megállónál és a Nyugati pályaudvarnál lehet átszállni. Éjszakánként a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár majd. A villamosok közlekedése a vágányok Blaha Lujza téri karbantartása miatt változik - írták. KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: