Ugrás a fő tartalomra

Ingyen tesztelik az erzsébetvárosi lakosokat

"Erzsébetvárosban  ingyenes koronavírus szűréssel segítjük a járvány elleni védekezést. Az antigén gyorstesztekkel végzett vizsgálatra minden, 6. életévét betöltött hetedik kerületi lakos jogosult, a 14 év alatti gyerekek csak szülői felügyelettel" - olvasható az Erzsébetváros Hírei Facebook-oldalon

A vizsgálatokat december 1.-17. Között végzik el a Bischitz Johanna Integrált Humánszolgáltató munkatársai, hétfőnként és szerdánként 15.00-19.00, míg pénteken 08.00-12.00 között.

A teszteléshez előzetes regisztráció szükséges. Ezt megtehetik online, a https://idopont.bjhuman.hu/ oldalon, vagy telefonon munkanapokon 8.00-16.00 között a +36 1 283 4891 vagy a 06 30 778 5513 telefonszámom.

Arra kérik a lakosokat, hogy a vizsgálatra vigyék magukkal a TAJ kártyájukat, lakcímkártyájukat és személyi igazolványukat. A vizsgálatkérő lapot a helyszínen biztosítják.

A tesztek kiértékelése 15 perc, ennyi várakozási idő szükséges.

"Pozitív eredmény esetén a lehető legrövidebb úton – lehetőség szerint tömegközlekedés igénybevétele nélkül – térjen vissza otthonába, haladéktalanul értesítse háziorvosát és munkáltatóját. A helyszínen fertőtlenítőszer-adagolókat helyezünk ki, a helyszínek folyamatos tisztításáról és fertőtlenítéséről kollégáink gondoskodnak" - olvasható a bejegyzésben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: