Ugrás a fő tartalomra

Tunéziai drogdíleren ütöttek rajta az erzsébetvárosi rendőrök (videó)

Profitálónak indult annak a tunéziai állampolgárnak a drogbiznisze, akinek a lakásán 2021. november 24-én délelőtt ütöttek rajta az erzsébetvárosi rendőrök és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai.

A nyomozók a férfi VII. kerületi lakását átkutatva az éjjeli lámpába bruttó 70 gramm kábítószergyanús fehér port, mely az elsődleges szakértői vélemény alapján kokain, valamint csokik közé rejtett bruttó 31 gramm hasisgyanús anyagot, továbbá azok porciózásához szükséges mérleget, tasakokat, telefonokat, valamint a szekrény alatt több mint kétmillió forintot találtak.  A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke akár meghaladhatja a kétmillió forintot - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető  három személyazonosságot is használt Magyarországon, így az eljárásban az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság is közreműködött.

A 37 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

Fotó: police.hu

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: