Ugrás a fő tartalomra

Egy 26 éves ámokfutó miatt halt meg egy gimnazista lány, aki most ballagott volna

A XXI. kerületben történt baleset péntek este a Weiss Manfréd út és Szállító utca kereszteződésénél. Egy autó egy menetrend szerinti közlekedő busszal ütközött össze, a kocsin szinte egyetlen egy ép alkatrész sem maradt.

Az autóban ketten ültek: egy 26 éves férfi és egy 19 éves diáklány. Az ütközés hatalmas erejű volt, a fiatal lány a roncsok közé szorult, a helyszínen még élt, ám kómába esett. A baleset után néhány órával életét vesztette. A Tények információi szerint a 19 éves lány idén ballagott volna, az érettségire készült.

Az autót vezető sofőr azonban túlélte a balesetet, ki tudott szállni az autóból, de súlyosan megsérült. A férfinek nem volt jogosítványa, ráadásul ő az, aki korábban ugyanúgy vezető engedély nélkül, kábítószer fogyasztás után száguldozott Csepelen - írta a Blikk.

Akkor a 26 éves férfi egy másik társával utazott, a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságon, előbbit engedély nélküli vezetés miatt őrizetbe is vették. A kábítószergyanús anyagok és a menekülés közben elkövetett jogsértések miatt külön eljárás indult. Ennek ellenére újra autóba ült, az eszméletlen száguldozás pedig ezennel emberéletet is követelt.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: